Trkači čije fotografije morate videti


Sajt runitfast.com je u toku godine objavio listu 20 trkača različitih pozadina koje bi trebalo pratiti na Instagramu. U pitanju su osobe koje se na svojim treninzima i trkama ne odvajaju od mobilnog telefona i imaju priliku i volju da nam kamerom približe to kako izgleda trčati na egzotičnim lokacijama na kojima žive ili kroz koje prolaze.

Na listi su svi od profesionalnih atletičara do amatera entuzijasta koji imaju priliku da putuju, a slike koje dele na svojim profilima sigurno vas neće ostaviti ravnodušnim

1. Steve Clemons (@vo2_max)

Trail trkač i avanturista koji živi u raju (Havaji) i deli slike svog sveta i svojih putovanja na koja ide sa porodicom.

1112

1314

2. Scott Jurek (@scottjurek)

Jedan od najvećih ultramaratonaca svih vremena. Skot postavlja predivne slike sa svojih planinskih treninga, doduše ne toliko često, po par slika nedeljno.

2122

2324

3. Ashley Ringo Walsh (@ashruns100s)

Mnogo prelepih slika i jedinstvenih mesta kroz koje Ešli, fitnes instruktor i majka dvoje dece, trči na dalekom jugu Kalifornije.

3133

3536

4. Leigh Marsh (@msprincessleigh)

Dizni princeza u telu trkačice. Garantovano će vam izmamiti osmeh kada vidite koliko je srećna dok trči. Očekujte puno boja i puno, puno diznijevih junaka.

4142

4344

5. Pavement Runner (@pavementrunner)

Urbani trkač iz San Franciska na zadatku da istrči 2013 milja (3240 km) u 2013. godini deleći svoju inspiraciju o gradskim trkama i trčanju po asfaltu.

5152

5354

Kompletnu listu svih trkača možete pronaći na sledećem linku: 20 Runners You Should Be Following on INSTAGRAM

Prethodno Treniraj kao spasilac
Sledeće Snežni kramponi za patike