Rođendanska trka „Poljubi slavljenicu, bre!“


Rođendanska trka

Oduvek sam volela rođendane.
Svoje.

Ni sada kada punim 23……?……?!…….@#$!……. dobro de, 20. put, ništa se nije promenilo. Osim činjenice da otkad trčim, broj vas koje bih volela da okupim i vidim je vrtoglavo porastao. A pošto mi ni posle ove poslednje denacionalizacije nije vraćena babina zaostavština, partizanov stadion, a nakon onog mog treninga po stepenicama, uručen anoniman ukor pred isključenje od strane savesnih stanara, shvatih da je najbolje da vas okupim tamo gde smo se i upoznali – na stazi.

Trka će biti profesionalno opuštenog tipa. Dobićete sve, od brojeva, preko okrepe i fotografija, do medalja. Biće tu i sat koji će vam uzeti meru, mada ne mogu da obećam da će neko biti priseban da poveže vreme vašeg ulaska u cilj sa vašim startnim brojem. Ako ne bude duvalo, namestićemo vam i kapiju. Trčaće se ukupno 5 km, najverovatnije 3 kruga, samo iz razloga kako biste imali što više prilike da zlostavljate jedni druge na stazi. Kako one iritantno najbrže tokom cele ove sezone, tako i one koji odluče da baš za moj rođendan okrenu novi list i krenu da se bave sportom, pa posle svi stojimo gladni, žedni i smrznuti, jer su se ovi zaglavili negde u drugom krugu.

Umesto startnina svako je u obavezi da donese neki slatkiš, (biće precizirano na strani event-a), koje ćemo onda u ime svih trkača donirati za pravljenje novogodišnjih paketića za nezbrinutu decu.

Prijave su na mom fb profilu ili mail-u (ne, ne moramo biti prijatelji, nađite drugi izgovor za proganjanje), do 13.12. Ko se pojavi nenajavljen, dobro je došao, ali može ostati bez svega gore navedenog, sem zlostavljanja. To je svima zagarantovano.

Rođendanska trka

Važno! Moj rođendan je 14.12., tako da očekujem čestitke i tada, bez obzira sto se vidimo 16.

Da rezimiramo

 • KADA: 16. 12. 2012. tačno u podne
 • GDE: Savski kej, na kraju Gandijeve ulice, okretnica autobusa 68, između blokova 70 i 44
 • ZAŠTO: heh, zašto?!
 • KOLIKO: 5 kilometara
 • STARTNINA: kesica bombona ili kutija keksa za nezbrinutu decu
 • PRIJAVE: do 13.12. 2012. na mom fb profilu ili mail-u
 • SPONZORI:
  • Nacionalnost: Trkač
  • triAzavas
  • brod restoran Gandi

Sve informacije, izmene, pitanja na stani eventa.

NAPOMENA U DNU STRANE UŽASNO SITNIM SLOVIMA:
A da, ne mogu da vam garantujem da nećemo biti zaustavljeni, legitimisani i privedeni od strane komunalne policije, radi pružanja, (ja) i upražnjavanja, (vi), turističkih usluga, ili kako god.

Prethodno Blog: Profesionalna deformacija
Sledeće Blog: "...dok ne stignem do vrha ili me noge ne izdaju"