Par praktičnih saveta za okrepu u toku trke


Postoji li jeftina, prirodna alternativa za sportske proizvode

Ovaj video je prekratak da ide samostalno, ali opet mi se čini da su saveti toliko dobri i praktični da sam želeo da ga svejedno podelim sa vama. Ovo je neko kompromisno rešenje, da bude objavljen u danu kada već postoji članak na sajtu.

Saveti se tiču nošenja okrepe tokom trke kada vaš šorc nema odgovarajuće džepove a dodatna oprema koju biste nosili samo zbog toga bila bi više smetnja nego korisna. Priznaću da sam i sâm imao problem sa ovim što sam rešavao torbicom koja mi je skakutala na leđima ili nabijanjem kesice sa okrepom na silu u džepić za iPod, što je bilo jako neprijatno.

Saveti koje nudi sajt Runner’s World rešavaju problem samo uz pomoć jedne do dve zihernadle i eventualno dodatne kesice ukoliko je to potrebno. Poenta je da se okrepa zakači za šorc kako bi bila stabilna i da se prebaci sa unutrašnje strane kako ne bi bila smetnja tokom trke. Ukoliko nosite energetske gelove oni se kače direktno na opremu, dok za neke druge proizvode možete zakačiti presavijenu kesicu koja se lako otvara i zatvara i u njoj držati suvo grožđe, dekstrozu, bademe, gumene bombone, čak i energetske barove ukoliko ih prethodno iseckate na manje komade.

Kako to sve izgleda možete pogledati u video klipu ispod.

Prethodno "Ja to mogu!"
Sledeće Manjak sna dovodi do viška kilograma