Eto zašto će u Ljubljani padati sneg. We are back


Duda i Saša

Duda i SašaDobile smo grdnju što smo dozvolile da jedan projekat koji je (bio) extra propadne zbog čiste lenjosti.

A mislile smo da nas niko ne čita. Sem par dežurnih krivaca, što će reći bliže rodbine, nekoliko ucenjenih prijatelja i urednika ovog sajta.

Doduše u nekoliko navrata, onako sporadično mi je rečeno da su voleli da nas čitaju. To me obradovalo, ali u prvom slučaju sam mislila da me osoba muva, a drugog…… se i ne sećam. Možda sam ga i izmislila.

U našu odbranu mogu samo da kažem da mene muči neka čudna povreda još od Noćnog. U stvari i jedno 6 meseci pre, ali me je tada konačno i zakočila. Bukvalno. A moja gunđa jednostavno nije mogla sama. Mora neko da je tera, zvoca, broji, preti, zaustavlja i ukazuje na zgodne prilike na stazi. A i baš tada je odlučila da napreduje u poslu, pa su usledili kursevi, pa čokolada da utoli tugu što ne trenira, (šta, ovo niko nije kupio?!), ma čist circulus vitiosus.

Ali ne da nismo odustale, već se moja zimska jakna upravo pere u mašini, a Duda ozbiljno gugla viđenije poslastičarnice Ljubljane i ostale znamenitosti.

Ja ću da dokazujem da je sa trčanjem kao i sa biciklom, čuj mene seksom, biciklom. Jednom kad naučiš, ne zaboravljaš. A Duda da je slava važnija od bola.

Osim toga, što je na fejsu to je i zvanično tako da nam nema druge.

Vidimo se u Ljubljani!

Prethodno Dunavski polumaraton 2012 iz ugla pejsmejkera za 2h
Sledeće Ekscentrične vežbe pri lečenju povreda Ahilove tetive