Dragi čitaoče…


Dobrodošli!

Dragi čitaoče, dobrodošao na novu adresu sajta. Nadam se da sada izgleda malo ozbiljnije, malo profesionalnije, iako po mom skromnom mišljenju forma nikada nije ni bila presudna stvar, bitno je ono što se nalazi ispod nje, a to je ostalo i ostaće nepromenjeno. Ukoliko ste sajt posećivali zbog (nadam se) kvalitetnih, informativnih, zanimljivih i zabavnih članaka, onda sam siguran da ćete se lako navići na novi izgled jer je upravo on ono što će omogućiti da sadržaj što više obogatim i unapredim. Takođe se nadam da ćete mi u prvim danima i nedeljama oprostiti eventualne greške, linkove koji vode do starog sajta, slike koje izgledaju malo neprirodno, to je sve posledica transfera i nešto čemu ću sigurno posvetiti pažnju koju zaslužuje u bliskoj budućnosti.

Dobrodošli!

Ali pre nego što ponovo pređem na priču o trčanju, treninzima, programima, inspiracijama, želim na sekund da kažem nešto lično. Ne umem rečima da opišem koliko mi je za sve ovo vreme značila podrška koju ste mi svi vi pružali. Bilo da ste podelili neki članak sa svojim prijateljima, „lajkovali“ ga na fejsbuku, ostavili komentar ili mi rekli koliko vam se svideo kad smo se sreli na trčanju, sve mi je slalo poruku da ovo što radim ima smisla, ali značajnije od svega, da postoji inteligentna publika koja, nadam se da neću zvučati previše neskromno, ume da prepozna kvalitet i deli sa mnom senzibilitet i ljubav prema trčanju i aktivnom životnom stilu koji su neophodni da se stvari, bar što se trčanja tiče, u ovoj zemlji promene na bolje.

Ali i više od toga, imao sam priliku da upoznam i družim se sa ljudima čiji je entuzijazam bio toliki da je i u meni uspeo da probudi elan i pokrene me da celu ovu ideju još više ubrzam. To je stvar zbog koje sam najsrećniji, što znam da uvek mogu da računam na njihovu bezrezervnu podršku. Znate, naći novac za nešto nije lako, ali naći ljude koji su spremni da ulože svoje znanje, stručnost, vreme, kontakte i ime da vam pomognu i pri tom ne traže ništa za uzvrat, to je gotovo nemoguće, i nadam se samo da ću toliko njihovo poverenje uspeti u budućnosti da opravdam. Hvala vam Đole, Saša, Majo, Boško, Petre, Mihailo, neko je morao biti prvi na listi iako ste svi to zaslužili. Statistika može da zabeleži svaku vašu posetu sajtu, ali koliko mi ona znači, to ne može ništa!

Ne želim da završim ovaj tekst velikim rečima, želim da ga završim samo nadom da ćemo zajedno u budućnosti uspeti da napravimo nešto zaista novo i originalno. Kvantitet mi nikada nije bio preokupacija, draže mi je da imam jedan tekst koji će se citirati i deliti među trkačima nego njih deset koji će sutra biti zaboravljeni ma koliko posetilaca doveli na sajt. Ukoliko u tome prepoznajete svoje principe i ideje, ukoliko mislite da imate šta da dodate, onda želim da čujem vaš glas. Ne postoji ništa što bi me više radovalo nego da jednog dana u ovakvim tekstovima prestanem da govorim „ja“ i počnem da govorim „mi“.

Prethodno Hilzboro - Enfild, trka protiv zaborava
Sledeće Šta se čitalo prethodne nedelje - 20.03.2012.