BELhospice vas poziva da učestvujete u akciji Ko je prvi?


[toggle title=“Reč urednika“]Ko je prvi? je akcija BRC-a uz podršku Asocijacije Sport za sve Srbije kojom se slavi Move Week – nedelja kretanja. BELhospice, koji je imao najbrojniji tim na Beogradskom maratonu odlučio je da podrži ovu akciju i priključi joj se tako što će pozvati svoje trkače i sve druge koji bi to voleli da postanu da u nedelju 13. oktobra, na Novosadskom maratonu ili gde god da se nalaze, izađu na trčanje u majici BELhospice tima, slikaju se u njoj i podele fotografiju na facebook-u i twitteru. Više detalja u tekstu.[/toggle]

Ako veruješ da trčanjem može da se menja svet Ko je prvi? je kampanja kojoj obavezno moraš da se priključiš. Budi inspiracija svom okruženju. Pokaži da je zdravlje bazična vrednost bez koje ne možemo da ostvarimo sve one potencijale koje nosimo u sebi.

Prvi je onaj ko preuzima odgovrnost za svoje zdravlje i ne traži izgovore za svoju lenjost.

Ko je prvi?

Kako da se priključim kampanji „Ko je prvi?“

  • Budi  13. oktobra u 12h u sportskoj opremi
  • Odredi  trasu od 3 kilometara u svom gradu
  • Pozovi svoje drugare da ti se pridruže
  • Fotografišete se dok trčite
  • Fotografije postavite na svoj Facebook profil odmah posle trčanja
  • Na tim fotografijama taguj stranicu Ko je Prvi?

Fotografije koje si poslao/la će izaći na stranici kampanje, biće objavljene u okviru fotokolaža  i poslužiće kao primer i podstrek, pre svega tvojim drugarima, ali i svima ostalim, koji nisu fizički aktivni da se pokrenu i promene svoj život na bolje.

Belgrade Running Club poziva te na trčanje

Belgrade Running Club se kampanjom “Ko je prvi?“ uz podršku Asocijacije Sport za sve Srbije prključio Move Week-u, gde promoviše trčanje kao fizičku aktivnost koja je svima dostupna, besplatna, zdrava i zabavna.

Belgrade Running Club će 13. oktobra u 12h trčati Fun Run i poziva sve sugrađane da im se priključe na Adi Ciganliji ispred Caffe-a Brod.

Niš će takođe tog dana trčati Fun Run, takođe ZaječarKraljevoŠabac, u Novom Sadu će se tog dana trčati maraton.

To će biti dan kada je Srbija potrčala. Priključi se akciji na taj način ucrtaj i svoj grad na trkačku mapu Srbije!

Kako BELhospice podržava i učestvuje u akciji

BELhospice poziva sve svoje trkače, one koji bi to želeli da postanu i sve ostale koji nisu u mogućnosti da to učine ali cene rad ove humanitarne organizacije, da u nedelju 13. oktobra, na Novosadski maraton ili na stazu u svom gradu izađu na trčanje u majici BELhospice tima sa Beogradskog maratona, slikaju se u njoj i slike podele na društvenim mrežama.

Na twitter-u, koristite hashtag #belhospice a zatim hashtag akcije #kojeprvi, a na facebook-u na slikama možete tagovati stranice BELhospice-a i akcije Ko je Prvi?, dodati hashtag-ove ili ih postaviti u grupi članova tima.

Čak i ako nemate majicu BELhospice-a možete učestvovati u akciji na opisan način, jer cilj je pre svega da što veći broj ljudi učestvuje i tako pokaže da je Srbija ipak trkačka nacija.

Vidimo se u nedelju 13. oktobra na stazi, gde god ona bila…

Prethodno Oktobar
Sledeće 5. Trka preživljavanja - Grza 2013