Awesome 80’s Run


Awesome 80's Run

Obucite majicu neonskih boja, podignite grejače za noge, stavite traku na glavu, vežite kosu u rep, navucite jednu rukavicu, stavite šarene naočare i pridružite se trci koja slavi najbolju deceniju XX veka.

Awesome 80's RunTokom cele jeseni i zime, u najtoplijim državama Amerike, odvijaju se ove tematske trke na 5 i 10 kilometara u kojima glavne nagrade ne donose najbolja vremena već najzanimljiviji kostimi.

Povratak u budućnost, Majkl Džekson, Ronald Regan, Super Mario, Indijana Džouns, Halk Hogan, Slash, Strava u Ulici Brestova, Nindža Kornjače, Gost Bastersi, Madona, Poroci Majamija, Pakmen, Atari, brejk dens, rubikove kocke, vokmeni, rolšue, znojnice, zebraste helanke, čipkaste čarape, teksas jakne, mini val… sve može da vam posluži kao inspiracija za učešće u ovoj trci u kojoj rezultat nije bitan i mnogo je važnije dobro se provesti.

Uz majicu neonske boje koju dobijaju svi učesnici, na samoj trci moguće je kupiti i određene rekvizite kako biste upotpunili svoj kostim – cvikere, rukavice, trake, narukvice… Na cilju trkače dočekuje bend koji uživo svira najveće hitove dekade, a svi koji završe trku dobijaju medalje u obliku jednog od najprepoznatljivijih proizvoda ove decenije – audio kasete.

Trka u svakom gradu ima svoju glavnu dobrotvornu organizaciju kojoj ide deo prihoda od startnina i prodatih modnih dodataka.

Prethodno Grčevi - uzroci, prevencija i tretman
Sledeće Koliko je organska hrana zapravo zdravija?