15. oktobra u 5h


15. u 5h

Bliži nam se 15. Ponovo.

Sviće sve kasnije, a mi delujemo sve čudnije ukućanima, okolini, a možda i sami sebi. Srećom pa nas barem vreme još uvek mazi.

15. u 5hČini mi se kao da ovim okupljanjima pravimo sliku sveta kakav bismo želeli da bude. Polako mu „ugrađujemo“ delove i svakog 15. on raste i razvija se. Do sada ga krase volja, smeh, raspoloženje, brze noge, osećaj sreće. Ali da bi postao pravi trkač mora da ima i veliko srce. Zato ovaj 15. posvećujemo malom Borisu, njegovom tati i svim „nevidljivim ljudima“. Pozivamo sve. Vas koji redovno petnaestujete. Vas koji biste želeli, ali vas sat uvek prevari. Vas koji nas pratite, ali svitanja jednostavno nisu za vas. Pa i vas koji ne trčite, ali smo vam dragi. Izađite svi i pomozite nam da ovog 15. osvetlimo tamu i da učinimo da nevidljivi ljudi bar na trenutak postanu vidljivi.

Možda ćete 15. zevati ceo dan, ali vam garantujemo da će to biti sa osmehom.

Okupljanje će u Beogradu kao i obično biti u 5:30 na Trgu Republike, ali svako je slobodan da nam se priključi u svom gradu, svom kraju, svojoj ulici. Posetite stranicu događaja kako biste potvrdili svoj dolazak i detaljnije se informisali.

Ukoliko želite da saznate nešto više o malom Borisu i tome kako njegov tata misli da trčanjem može skrenuti pažnju na probleme sa kojima se svakodnevno susreću, posetite blog Nevidljivi ljudi.

Prethodno Kako vežbe snage utiču na brzinu trčanja
Sledeće Blog: Godinu dana